Hjem / Nyheder / God jul og godt boligsocialt samarbejde
nyheder
14. december 2023

God jul og godt boligsocialt samarbejde

2024 står for døren, og i den anledning vil vi gerne takke vore gode samarbejdspartnere og ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. 2023 bragte os mange spændende begivenheder, som vi vil runde af og sige tak for som afsked til et godt år.

Hos CFBU arbejder vi med at styrke – de udsatte boligområder og få vores viden ud og virke på det boligsociale felt.

CFBU deltog i år bl.a. på Folkemødet i juni. Her inviterede vi til diverse  debatter især med fokus på unge og uddannelse – om hvorfor vejen til uddannelse er mere snørklet for unge i udsatte boligområder.

I år har vi blandt andet også afholdt en stor konference om inklusion af børn fra udsatte områder i fritidsaktiviteter i samarbejde med Idrættens Analyseinstitut og Kulturens Analyseinstitut.

Derudover har vi endnu engang opdateret centerets videns- og inspirationskatalog, som boligsociale aktører, kommuner m.fl. kan benytte til at styrke deres viden og redskaber.

Ja, listen over rapporter og begivenheder i 2023 er lang. Er du gået glip af noget? Så kan du læse CFBU’s udgivelser fra 2023 her:

Vi glæder os til at vende tilbage i 2024 hvor vi blandt andet har fokus på kunstens og kulturens rolle som løftestang for sociale forandringsprocesser i udsatte boligområder og Indsatser til unge over 18 år i udsatte boligområder . Du kan se alle vores aktuelle projekter her: https://cfbu.dk/projekter/

Følg med i alt dette på vores hjemmeside,  nyhedsbrevFacebook eller LinkedIn.

På gensyn og godt nytår. 🎄

                                              Se årets julekort her

Se seneste nyheder