Hjem / Om CFBU

Om CFBU

Center for Boligsocial Udvikling

Center for Boligsocial Udvikling (CFBU) er et nationalt videnscenter, som arbejder på at styrke boligsociale indsatser i og omkring udsatte boligområder. Centerets arbejde indebærer at bidrage med nuanceret viden, der er anvendelig for og kan kvalificere det sociale arbejde, der foregår i og omkring de udsatte boligområder. Det gør vi løbende gennem både dybdegående undersøgelser, forskning, formidlings- og debatarrangementer og rådgivningsaktiviteter.

Aftagerne af vores viden er typisk aktører, der er engageret i det sociale arbejde med lokalsamfundsudvikling. Det kan være medarbejdere og ledere i fx boligsociale helhedsplaner, boligselskaber, kommuner, civilsamfundsorganisationer og styrelser/ministerier.

Hos CFBU er vi optaget af, at det sociale felt spænder bredt på tværs af både sektorer, fagområder, professioner – og fra beboere til praktikere og beslutningstagere. Vi adskiller os fra andre vidensaktører, idet at vi har fokus på både praksisnær viden omkring boligsocialt arbejde og koblingen mellem det mere overordnede strategiske og politiske arbejde til det praksisnære. I Center for Boligsocial Udvikling er vi således af den overbevisning, at udveksling af viden og perspektiv på tværs af denne bredde er afgørende for udviklingen af bæredygtige sociale og lokalsamfundsløsninger i fremtidens civil- og velfærdssamfund. Læs mere om det boligsociale under tema : Hvad er boligsocialt arbejde?

 

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller andet, så kontakt gerne centerleder Anne Maria Foldgast på amf@cfbu.dk eller tlf. 25 60 78 28.

Sådan arbejder vi med vidensproduktion

Vores valg af nye undersøgelser er drevet af, hvor vi ser et vidensbehov på feltet på baggrund af vores egne undersøgelser og vores dialog med eksperter og relevante aktører i de udsatte boligområder. Formålet med vores projekter er at være fremadrettet og dels bidrage med viden til de mange forskellige aktørers arbejde i de udsatte boligområder og dels bidrage til samfundsdebatten om udviklingen af de udsatte boligområder.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med vidensproduktion

CFBU's organisation

Center for Boligsocial Udvikling har eksisteret som selvejende institution siden 2009 – nu under Social-, Bolig- og Ældreministeriet.

Læs mere om CFBU’s organisation

Leder du efter en af CFBU's medarbejdere?

Generelle henvendelser kan rettes til centerleder Anne Maria Foldgast  amf@cfbu.dk eller tlf. 25 60 78 28

Ellers så find en oversigt over alle CFBU’s medarbejdere nedenunder.

Se alle medarbejdere

Job

Her finder du evt. ledige stillinger i CFBU.

Ingen ledige jobs i øjeblikket. Hold øje med vores nyhedsbrev, LinkedIn eller Facebook for at se fremtidige stillinger.

Pressemateriale

Find CFBU’s logo.

Download CFBU’s logo