Hvad er boligsocialt arbejde?

Hjem / Temaer / Hvad er boligsocialt arbejde?

TEMA

Hvad er boligsocialt arbejde?

Boligsocialt arbejde er det forebyggende sociale arbejde, som er målrettet udvalgte geografiske boligområder med høje koncentrationer af udsatte beboere. Formålet med det boligsociale arbejde er at forebygge, at boligområder udvikler sig i en negativ retning. Arbejdet sigter samtidig efter at styrke den enkelte udsatte beboer og give dem bedre livschancer.

Effektmålinger indikerer, at boligsociale indsatser har en positiv påvirkning på kriminalitet, uddannelse og beskæftigelse. Derudover viser kvalitative undersøgelser, at både beboere og professionelle samarbejdspartnere finder indsatsen vigtig og virkningsfuld.

Du er altid velkommen til at kontakte CFBU, hvis du har brug for rådgivning omkring nye veje i det boligsociale arbejde. Vi tilbyder sparring pr. telefon og mail, eller vi kan komme ud og holde oplæg eller facilitere en workshop om emnet.

Chefkonsulent
Rikke Engly Mygind
Tlf. 30 29 76 63
rem@cfbu.dk
Kontakt Rikke, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.
Specialkonsulent
Rikke Egaa Jørgensen
Tlf. 93 95 50 89
reg@cfbu.dk
Kontakt Rikke, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

Hvad er boligsocialt arbejde?

Undertemaer

Evalueringer og logbøger

Her er en oversigt over de forskellige undertemaer indenfor kriminalitets-forebyggelse

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte vores chefkonsulent, Lasse Kjeldsen

 

Tlf. 30 29 76 63

fra viden til handling

Hvad vi kan tilbyde

Forandringsteori er et godt og brugbart redskab, som vi på to workshops fik tid til at prøve af på vores egne projekter. Det var en god idé med en læringsperiode mellem de to workshops, så vi kunne præsentere det for kollegaer og få arbejdet endnu mere med teorien.”

Vi tilbyder workshops inden for en bred vifte af emner, herunder uddannelse, sundhed, social ulighed, og meget mere. Find ud af, hvordan vores erfarne undervisere og praktikere kan hjælpe dig med at opnå dine mål og skabe positive forandringer.

Læs mere workshops

Louise Egeriis Møller

Sekretariatsleder

Hold dig opdateret

Indenfor boligsocialt arbejde