Hjem / Værktøjer / REDSKABER TIL FORANKRINGENS FIRE FASER
værktøj

REDSKABER TIL FORANKRINGENS FIRE FASER

Fase 1
Beskriv hvorfor I vil forankre indsatsen, hvad det er, der skal forankres, og hvilke konkrete opgaver der ligger i den forankrede indsats. Du kan finde en vejledning og et redskab til at arbejde med fase 1.
Fase 2
Kortlæg i denne fase jeres potentielle forankringsaktører i forhold til de forskellige opgavetyper i indsatsen. Kortlægningen kan give jer et solidt overblik over hvilke potentielle forankringsaktører I har, og hvad de kan bidrage med. Du kan finde en vejledning og et redskab til at arbejde med fase 2.
fase 3
I denne fase skal de potentielle forankringsaktører analyseres. Fire begreber er centrale for at identificere de rette forankringsaktører: Forståelse, mening, evne og vilje. Du kan finde en vejledning og et redskab til at arbejde med fase 3.
fase 4
I denne fase lægges en forankringsplan. Forankringsplanen er en plan for de opgaver, I skal gennemføre i forankringsprocessen. Opgaverne vil kredse om at kapacitetsopbygge de forankringsaktører, som I har udvalgt til forankringen. Du kan finde en vejledning og et redskab til at arbejde med fase 4.
Oversigt

Her kan du se alle downloads inden for det aktuelle værktøj.

Centerleder
Anne Maria Foldgast
Tlf. 25 60 78 28
amf@cfbu.dk
Kontakt Anne Maria, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.