Hjem / Værktøjer / Når negativ social kontrol står i vejen for job blandt kvinder med etnisk minoritetsbaggrund: Redskaber
værktøj

Når negativ social kontrol står i vejen for job blandt kvinder med etnisk minoritetsbaggrund: Redskaber

I erfaringsopsamlingen kan du læse om konkrete og praksisnære erfaringer med, hvordan medarbejdere arbejder med at forebygge negativ social kontrol blandt kvinder med etnisk minoritetsbaggrund som hindring for deres vej i beskæftigelse.

Erfaringsopsamlingen bidrager med konkret viden om negativ social kontrol som et særligt forebyggelsesområde, netop fordi kontrollen er socialt betinget og altså finder sted i samspil med andre. Rapporten viser, hvilke særlige aspekter i kvindens liv der er væsentlige at afdække for at forstå de sociale dynamikker og livsomstændigheder, som kan have indflydelse på, hvorvidt og hvordan kvinden er underlagt negativ social kontrol. Ligeledes beskriver rapporten udbredte bekymringstegn, man som fagperson skal være opmærksom på, og hvordan man kan arbejde med at fremme selvbestemmelse og modstandskraft.

Her vil du finder redskaber du kan bruge til at afdække kvindens situation, bekymringstegn at have for øje, et firdelt arbejde med kvinden, ressource personer, medarbejdere og udøvere.

Du kan læse den fulde erfaringsopsamling her
Oversigt

Her kan du se alle downloads indenfor det aktuelle værktøj

Chefkonsulent
Sarah Lunar
Tlf. 26 40 25 80
slu@cfbu.dk
Kontakt Sarah, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.