Hjem / Nyheder / Artikel: Kommunernes gevinster – Fremskudte indsatser løfter beskæftigelsen: ”Vi bliver nødt til at se helhedsorienteret på beskræftigelsesindsatsen”
nyheder
12. februar 2024

Artikel: Kommunernes gevinster – Fremskudte indsatser løfter beskæftigelsen: ”Vi bliver nødt til at se helhedsorienteret på beskræftigelsesindsatsen”

Denne artikel er en del af en serie skabt i et samarbejde mellem Center for Boligsocial Udvikling (CFBU) og KL. Artikelserien formidler cases fra den kommunale verden med det formål at inspirere til, hvordan det boligsociale arbejde i helhedsplanerne kan understøtte den kommunale kernedrift.

Fjerde artikel i CFBU og KL’s artikelserie ’Kommunernes gevinster’ fokuserer på beskæftigelse. Artiklen dykker ned i to cases i Sønderborg og Helsingør Kommune, som kaster lys på gevinsterne ved at forene jobcentrenes ekspertise med de boligsociale medarbejderes dybdegående og lokale kendskab. Begge cases har formået at samarbejde helhedsorienteret på tværs af det kommunale og boligsociale, med fælles målsætninger og et essentielt kendskab til hinandens områder.
                                     Download artiklen her

Se seneste nyheder