Uddannelsesvejledning

Hjem / Temaer / Uddannelsesvejledning

UNDERTEMA

Uddannelsesvejledning

Stadig flere unge i de udsatte boligområder får en uddannelse. Til trods for den positive udvikling det seneste årti, er gruppen af unge uden uddannelse og beskæftigelse dog fortsat markant større end på landsplan.

De unges udfordringer er ofte af både social, personlig og faglig karakter. Det kalder på indsatser, som er helhedsorienterede. Det giver derfor god mening, at både boligsociale indsatser, kommuner og NGO’er samarbejder om at give børn og unge gode livschancer, så de kommer godt igennem uddannelsessystemet.

På denne side har vi samlet relevant viden om uddannelses- og beskæftigelsesvejledning, såvel som inspiration til indsatser målrettet problemstillingen.

Specialkonsulent
Kathrin Houmøller
Tlf. 50 89 45 10
kho@cfbu.dk
Kontakt Kathrin, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

Uddannelse og livschancer

Undertemaer

Familiekurser og forældrekompetencer

Skolefravær

Lommepengejob og fritidsjob

Uddannelsesvejledning

Her er en oversigt over de forskellige undertemaer indenfor uddannelse og livschancer

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte vores specialkonsulent, Kathrin Houmøller

 

Tlf. 50 89 45 10

fra viden til handling

Hvad vi kan tilbyde

Jeg deltog i workshoppen om familieindsatser sammen med mine to samarbejdspartnere fra kommunalt regi. Under workshoppen fik vi talt os ind på det konkrete projekt, og vi fik tid til nytænkning ud fra oplæg og vidensdeling med de øvrige deltagere. Workshoppen har bragt os tættere sammen om det fælles projekt.”

Vi tilbyder workshops inden for en bred vifte af emner, herunder uddannelse, sundhed, social ulighed, og meget mere. Find ud af, hvordan vores erfarne undervisere og praktikere kan hjælpe dig med at opnå dine mål og skabe positive forandringer.

Læs mere workshops

Bente Jakobsen

Socialfaglig beboerrådgiver i ‘Fælles Fremtid på Tværs’ i Ikast

Hold dig opdateret

Indenfor Uddannelse og livschancer