Lommepengejob og fritidsjob

Hjem / Temaer / Lommepengejob og fritidsjob

UNDERTEMA

Lommepenge og fritidsjob

Et fritidsjob er mange unges første erfaring med arbejdsmarkedet. Udover at bidrage med lommepenge, giver det desuden erfaringer med arbejdsmarkedet, som er nyttige i voksenlivet. Forskningen viser, at fritidsjob har en væsentlig betydning for de unges uddannelses- og beskæftigelsesfrekvens senere i livet.

Desværre får mange unge i socialt udsatte boligområder ikke et fritidsjob. Mange sociale helhedsplaner og kommuner etablerer derfor fritidsjobindsatser i områderne, som skal give et løft til de unge og bidrage til at bryde den negative sociale arv.

På denne side har vi samlet relevant viden om lommepengejob og fritidsjob såvel som inspiration til indsatser målrettet problemstillingen.

Specialkonsulent
Kathrin Houmøller
Tlf. 50 89 45 10
kho@cfbu.dk
Kontakt Kathrin, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

Uddannelse og livschancer

Undertemaer

Familiekurser og forældrekompetencer

Skolefravær

Lommepengejob og fritidsjob

Uddannelsesvejledning

Her er en oversigt over de forskellige undertemaer indenfor uddannelse og livschancer

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte vores specialkonsulent, Kathrin Houmøller

 

Tlf. 50 89 45 10

fra viden til handling

Hvad vi kan tilbyde

Jeg deltog i workshoppen om familieindsatser sammen med mine to samarbejdspartnere fra kommunalt regi. Under workshoppen fik vi talt os ind på det konkrete projekt, og vi fik tid til nytænkning ud fra oplæg og vidensdeling med de øvrige deltagere. Workshoppen har bragt os tættere sammen om det fælles projekt.”

Vi tilbyder workshops inden for en bred vifte af emner, herunder uddannelse, sundhed, social ulighed, og meget mere. Find ud af, hvordan vores erfarne undervisere og praktikere kan hjælpe dig med at opnå dine mål og skabe positive forandringer.

Læs mere workshops

Bente Jakobsen

Socialfaglig beboerrådgiver i ‘Fælles Fremtid på Tværs’ i Ikast

Hold dig opdateret

Indenfor Uddannelse og livschancer