Evalueringer og logbøger

Hjem / Temaer / Evalueringer og logbøger

UNDERTEMA

Evalueringer og logbøger

Evalueringer og logbøger kan vise, hvad I laver, og hvor godt det virker. Systematisk og ensartet registrering giver mulighed for at dokumentere jeres resultater, mens evalueringer kan måle effekten af indsatserne og danne grundlag for en videreudvikling af jeres aktiviteter.

På denne side har vi samlet relevant viden, metoder og redskaber til evaluering og dokumentation i det boligsociale arbejde.

Læs mere om logbøger som redskab her. 

 

Chefkonsulent
Rikke Engly Mygind
Tlf. 30 29 76 63
rem@cfbu.dk
Kontakt Rikke, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

Hvad er boligsocialt arbejde?

Undertemaer

Evalueringer og logbøger

Her er en oversigt over de forskellige undertemaer indenfor kriminalitets-forebyggelse

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte vores chefkonsulent, Lasse Kjeldsen

 

Tlf. 30 29 76 63

fra viden til handling

Hvad vi kan tilbyde

Forandringsteori er et godt og brugbart redskab, som vi på to workshops fik tid til at prøve af på vores egne projekter. Det var en god idé med en læringsperiode mellem de to workshops, så vi kunne præsentere det for kollegaer og få arbejdet endnu mere med teorien.”

Vi tilbyder workshops inden for en bred vifte af emner, herunder uddannelse, sundhed, social ulighed, og meget mere. Find ud af, hvordan vores erfarne undervisere og praktikere kan hjælpe dig med at opnå dine mål og skabe positive forandringer.

Læs mere workshops

Louise Egeriis Møller

Sekretariatsleder

Hold dig opdateret

Indenfor boligsocialt arbejde