Hjem / Nyheder / STORT PROJEKT SKAL GIVE NYT LIV TIL VÆREBRO PARK
nyheder
21. januar 2013

STORT PROJEKT SKAL GIVE NYT LIV TIL VÆREBRO PARK

Gladsaxe Kommune har søsat et vidtfavnende udviklingsprojekt for at gøre Værebo Park til et godt sted at bo og vokse op.

Kan den lokale Netto eller halalslagter i Værebro Park ændre noget i måden de ansætter lokale unge? Og kan den lokale frisør i dialogen med sine kunder være med til at skabe en positiv forandring i området? Ja for alle aktører og interessenter, store som små, får en rolle at spille, lyder det fra Gladsaxe Kommune, der styrker indsatsen i Værebro Park med udviklingsprojektet ‘Social balance i Værebro Park’.

– Værebro Park skal være et godt sted at bo og vokse op for alle. Derfor involverer vi nu alle aktører på kryds og tværs for at finde nye og anderledes veje at få skabt en positiv udvikling, siger Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst (A).

GÅR NYE VEJE

Gladsaxe Kommune har valgt at arbejde tæt sammen med Center for Boligsocial Udvikling, for at gøre brug af centerets ekspertise og erfaringer. Det er første gang centeret bliver hevet helt ind i maskinrummet i et udviklingsprojekt af den karakter, og centerleder Birgitte Mazanti er glad for centerets aktive rolle i Værebro Park-projektet, som hun mener, er ekstremt fremsynet og fokuseret.

– Det er et ret unikt projekt. Det er første gang vi oplever, at en kommune tager teten sammen med et boligselskab i forhold til at skabe udvikling i et udsat boligområde. Samtidig trækker Gladsaxe Kommune alle essentielle samarbejdspartnere helt ind i kernen af projektet, siger centerleder Birgitte Mazanti.

Se seneste nyheder