Hjem / Nyheder / SES VI PÅ FOLKEMØDET?
nyheder
1. juni 2022

SES VI PÅ FOLKEMØDET?

Sommerens Folkemøde på Bornholm nærmer sig, og i CFBU glæder vi os til at deltage med en lille delegation på fem debat-lystne medarbejdere.

Folkemødet 2022 afholdes den 16.-19. juni i Allinge på Bornholm. Folkemødet er åbent for alle og det kræver ikke billet el.lign. at deltage. Folkemødet 2022 byder på mere end 2.500 events, debatter, koncerter, talks og politiske arrangementer.

I år deltager CFBU som partner i Den Sociale Scene. I 2017 lancerede Folkemødet Den Sociale Scene sammen med en bred kreds af partnere. Baggrunden for lanceringen var et ønske om at understøtte og udvikle den demokratiske samtale igennem en mere tværgående og tematisk dialog på Folkemødet.

Formålet med Den Sociale Scene er at skabe et sted, hvor der er højt til loftet og hvor vi i fællesskab forsøger at adressere de problematikker i hverdagen og i det professionelle Danmark, der vedrører det sociale. Ved at engagere en bred kreds af partnere på tværs af branche- og organisationstyper omkring et fælles tema, skabes fokus på samfundets ansvar og vores fælles ansvar overfor hinanden.

CFBU har stadig få pladser i kalenderen, så tøv ikke med at tage kontakt, hvis I mangler et boligsocialt perspektiv i debatten.

Se seneste nyheder