Hjem / Nyheder / SÆT KRYDS: KOMMENDE ARRANGEMENTER OM BØRN OG UNGES MEDBORGERSKAB
nyheder
3. december 2020

SÆT KRYDS: KOMMENDE ARRANGEMENTER OM BØRN OG UNGES MEDBORGERSKAB

CFBU sætter i 2021 fokus på arbejdet med demokratisk dannelse og deltagelsesmuligheder blandt børn og unge. Se hvilke arrangementer der foreløbigt er lagt i kalenderen.

Arrangementerne henvender sig primært til kommunale børne- og ungekonsulenter, klubmedarbejdere/ledere, skolelærere, medarbejdere i boligsociale helhedsplaner, NGOér og boligorganisationernes driftspersonale og deres ledere. Alle arrangementer er gratis.

Boligsocialt Lab: Inspiration til arbejdet med børn, unge og demokratisk deltagelse

En driftsleder i en boligorganisation, en klubmedarbejder og en boligsocial leder fortæller om deres arbejde med børn, unge og demokratisk deltagelse. Få indsigt – og inspiration til hvordan arbejdet kan startes op.

Online. Onsdag d. 9. december 2020 kl. 13.00-15.15.

Boligsocialt Lab: Børn og unges demokratiske dannelse – teoretisk og metodisk indspark

Få indsigt i teoretiske perspektiver og konkrete metodiske redskaber til arbejdet med børn, unge og deres demokratiske dannelse.

Online. Onsdag d. 3. februar 2021

Workshop: Inddragelse og samskabelse med børn og unge i udsatte boligområder

Børn og unge kan inddrages i demokratiske processer på mange niveauer. Samskabelse er en blandt flere metoder til inddragelse. Tag din egen case under armen, kom til workshop og få vidensindspark, inspiration og en dags fordybelse til udvikling af egen samskabelsesproces.

Tirsdag d. 13. april 2021

Se seneste nyheder