Hjem / Nyheder / OPLYSNINGSINDSATS OM COVID-19 TIL FLYGTNINGE OG INDVANDRERE
nyheder
8. april 2020

OPLYSNINGSINDSATS OM COVID-19 TIL FLYGTNINGE OG INDVANDRERE

Har I ude i jeres boligområde brug for at udbrede information om COVID-19 på andre sprog end dansk? Så se her.

Dansk Flygtningehjælp og Als Research har med støtte fra Novo Nordisk Foundation iværksat www.coronadenmark.dk og en telefonisk hotline, der kan rådgive og besvare spørgsmål om COVID-19 på 25 sprog.

Dansk Flygtningehjælp vurderer, at der lige nu er stor usikkerhed i flygtninge- og migrantmiljøet i Danmark i forhold til at forstå de budskaber, der løbende kommer fra de danske myndigheder. Mange borgere forstår ikke informationerne på grund af sproglige barrierer. I den forbindelse står mange med spørgsmål og bekymringer, de gerne vil have svar på og rådgivning omkring.

Alle der læser med her opfordres til at videreformidle budskabet om de nye informationskanaler. Als Research koordinerer arbejdet, og de vil gerne i kontakt med alle, der kan hjælpe med at få budskabet ud til alle minoritetsetniske borgere. Det kan eksempelvis være ved at sætte bannere på hjemmesider, lave SoMe-opslag eller ved at distribuere fysiske materialer i boligområderne.

Kontakt Als Reseach på mkj@alsresearch / tlf. 33 91 77 78, hvis i har mulighed for modtage materiale og sprede budskabet.

 HTTPS://CORONADENMARK.DK/

Se seneste nyheder