Hjem / Nyheder / NYT SAMARBEJDE MELLEM CFBU OG BABA – FÆDRE FOR FORANDRING
nyheder
24. oktober 2014

NYT SAMARBEJDE MELLEM CFBU OG BABA – FÆDRE FOR FORANDRING

CFBU og Fædre for forandring – baba – har indgået et nyt samarbejde, hvor CFBU skal være med til at udvikle et koncept for evaluering af baba-indsatsen.

Baba arbejder for at styrke fædres deltagelse i børns liv. Baba er en indsats, som bringer etniske minoritetsfædres ressourcer i spil, så de kan støtte andre fædre. Målet er, at fædrene involverer sig endnu mere i deres børns liv og i lokalsamfundet.

Vi glæder os til at samarbejde med baba, da vi synes, at projektets primære mål om at inddrage fædrene i deres børns liv er meget spændende. En af vores tidligere undersøgelser har vist, at der ikke findes mange indsatser i helhedsplanerne, som beskæftiger sig med fædre samtidig med, at der er efterspørgsel efter sådanne indsatser. Baba kan derfor være med til at udfylde et behov”, siger centerleder for CFBU, Birgitte Mazanti, om samarbejdet.

Hos baba er vi utrolig glade for samarbejdet. CFBU er eksperter på deres område, og vi mener, at samarbejdet vil løfte mulighederne i forhold til at få kvalitetssikret evaluering og udvikling af den indsats, som baba skal i gang med i forhold til at styrke især etniske minoritetsfædres deltagelse i børns liv. Vi har en klar strategi om at arbejde med de bedste, og det får vi mulighed for gennem dette samarbejde”, siger Asim Latif, chefkonsulent på baba.

Projektet kører fra 1. maj 2014 til 30. april 2017.

Se seneste nyheder