Hjem / Nyheder / NYE REDSKABER TIL EVALUERING OG DOKUMENTATION
nyheder
28. august 2019

NYE REDSKABER TIL EVALUERING OG DOKUMENTATION

CFBU har udviklet nye redskaber til arbejdet med dokumentation og evaluering af de boligsociale aktiviteter.

Det har længe været muligt at benytte CFBU’s logbøger til optælling og registrering af boligsociale aktiviteter. Logbøgerne kan bruges til at registrere arrangementer, deltagere eller udviklingen hos de enkelte deltagere.

Nu suppleres logbøgerne af en guide, der beskriver hvordan dokumentationen kan foregå. På CFBU’s hjemmeside finder du også en skabelon til dokumentationsstrategi. Skabelonen er tænkt som et redskab til, hvordan I vil dokumentere i praksis.

Ny guide giver intro til evaluering af boligsociale aktiviteter
Skal du evaluere én eller flere af jeres aktiviteter, kan du finde viden om hvordan du designer en evaluering i CFBU’s nye guide til evaluering af boligsociale aktiviteter.

Guiden er målrettet ledere og medarbejdere i boligsociale helhedsplaner, som har brug for en grundlæggende introduktion til evaluering. Til guiden hører også en skabelon til evalueringsdesign.

Kortlægningsredskabet – hvem bruger de boligsociale aktiviteter?
Med kortlægningsredskabet får du viden om, hvilke beboertyper, der bruger jeres aktiviteter. Du kan sammenligne med områdestatistik om beboerne, så du kan se, om I når de ønskede beboere, eller om I skal ændre jeres rekrutteringsstrategi.

Kortlægningen kan også give dig viden om, hvor man­ge beboere, der går igen i flere af jeres aktiviteter. Er det kun Tordenskjolds soldater I har fat i, eller når I bredt ud til jeres målgrupper?

Med kortlægningsredskabet kan du også vise bestyrelsen, kom­munen eller andre interessenter, hvor mange og hvilke beboergrup­per, I faktisk når ud til med de boligsociale aktiviteter.

 HENT REDSKABERNE HER 

Se seneste nyheder