Hjem / Nyheder / NY CENTERLEDER | TILTRÆDELSESINTERVIEW MED ANNE MARIA FOLDGAST
nyheder
11. januar 2023

NY CENTERLEDER | TILTRÆDELSESINTERVIEW MED ANNE MARIA FOLDGAST

Center for Boligsocial Udvikling har primo januar ansat Anne Maria Foldgast, som leder for centeret, efter Birgitte Mazanti stoppede i december. Anne Maria Foldgast er et kendt ansigt blandt kollegerne i CFBU, da hun har været ansat i centeret siden 2014. som konsulent, og sidenhen som souschef.

Anne Maria er oprindelig uddannet cand.scient.soc fra KU i 2008, og har derudover et diplom i ledelse fra DTU i 2019. Før hun blev udnævnt som centerleder, var Anne Maria faglig leder og chefkonsulent i CFBU, indgik i ledelsesgruppen og har varetaget den overordnede ledelse af CFBU’s projekter.

 

Vi bringer her et kort ”tiltrædelsesinterview” med Anne Maria, som vil blive uddybet senere på året, når Anne Maria har siddet lidt længere i stolen.


Tillykke med stillingen som centerleder, hvad var de første tanker du gjorde dig, da du blev bekendt med at du fik stillingen?

Først og fremmest blev jeg meget glad for at have fået stillingen. Jeg ved om nogen, at CFBU er en spændende og dynamisk arbejdsplads, da jeg jo har været ansat her i ni år, senest som souschef. Jeg er spændt på min nye rolle som leder for alle de engagerede og dygtige medarbejdere, og hvad det indebærer af nye arbejdsopgaver for CFBU og mig.

Hvad bliver dine første spæde skridt som centerleder her i januar?

Det bliver at komme ud og hilse på vores mange samarbejdspartnere på feltet.  Jeg vil gerne ud og høre hvilke udfordringer og løsninger som feltet arbejder med lige nu og hvordan CFBU kan bidrage til det arbejde. Selvom jeg har været i feltet flere år, har jeg mest stået for den faglige udvikling på centeret, så der er naturligvis behov for, at CFBU’s samarbejdspartnere også lærer mig at kende. Jeg kan endnu ikke løfte sløret for alle de tanker jeg har for CFBU’s fremtidige veje, det er for tidligt endnu.

 

Hvilke potentialer har CFBU?

Centeret har rigtig meget at tilbyde, når det kommer til viden om de udsatte boligområder, og styrkelse af de potentialer, som områderne har.  Centeret har en stærk position i forhold til at undersøge og formidle anvendelsesorienterede anbefalinger på feltet. Det skyldes ikke mindst medarbejdernes stærke faglige kompetencer til at analysere et komplekst felt. Den viden skal vi I endnu højere grad have ud at virke, og det skal vi gøre gennem et tættere samarbejde med feltets andre aktører. Det arbejde glæder jeg mig til at stå i spidsen for.

Se seneste nyheder