Hjem / Nyheder / FYRAFTENSMØDER OM SAMARBEJDE OM BESKÆFTIGELSE
nyheder
11. april 2014

FYRAFTENSMØDER OM SAMARBEJDE OM BESKÆFTIGELSE

Kom til fyraftensmøder om samarbejde om beskæftigelse d. 14. maj i Avedøre eller d. 15. maj i Odense. Få den seneste viden og resultater på området, og oplev gode eksempler på samarbejde om beskæftigelse.

Kommunalt og boligsocialt samarbejde om beskæftigelse er oplagt. Mange steder er samarbejdet imidlertid svært når to organisationer med forskellige organiseringer og rammebetingelser skal finde fælles fodslag.
På fyraftensmøderne stiller vi skarpt på hvad de forskellige parter hver især kan, hvordan man etablerer et godt samarbejde og præsenterer gode eksempler på samarbejde om helhedsorienterede beskæftigelsesindsatser. Vi diskuterer perspektiverne i et fremtidigt samarbejde på beskæftigelsesområdet set i lyset af de nye politiske udmeldinger og reformer.

HVOR OG HVORNÅR?
Avedøre: Den 14. maj 2014 kl. 14.00-16.00 på Center for Boligsocial Udvikling, Sadelmagerporten 4, 2640 Hvidovre.

Odense: Den 15. maj 2014 kl. 14.00-16.00 i Vollsmose Kulturhus, Vollsmose Alle 14, 5240 Odense NØ

HVEM?
Målgruppen for arrangementerne er medarbejdere og ledere i boligorganisationer, helhedsplaner og kommuner, der har interesse for beskæftigelsesområdet.

OPLÆG OG DEBAT
CFBU præsenterer til at starte med metoder og resultater fra centerets undersøgelser af det kommunale og boligsociale samarbejde på beskæftigelsesområdet.

Derudover byder fyraftensmøderne hver på to gode eksempler på samarbejde om beskæftigelse:

EKSEMPLER AVEDØRE:

Nanna Muusmann Farmer, Afdelingsleder i Vollsmose helhedsplan, vil fortælle om Vollsmose 2020’s samarbejde med kommunens jobcenter om beskæftigelsesmentorer for udsatte ledige.

Khadija Al Mohammadi, (job)vejleder i Greve Nord Projektet samt Julie Kundby Eriksen, udviklingskonsulent, Job & Social Service, Greve Kommune præsenterer erfaringerne med kommunalt og boligsocialt samarbejde om en helhedsorienteret beskæftigelsesindsats for ægtefælleforsørgede kvinder.

EKSEMPLER ODENSE:

Michael Graversen, sekretariatsleder, Vollsmose helhedsplan, vil fortælle om Vollsmose 2020’s samarbejde med kommunens jobcenter om beskæftigelsesmentorer for udsatte ledige.

Mogens Bak Hansen, Arbejdsmarkedschef, Fredericia kommune, præsenterer kommunens erfaringer med kommunalt og boligsocialt samarbejde om beskæftigelse, herunder opstart af et omfattende samarbejde med helhedsplanen i Korskærparken.

Begge fyraftensmøder afsluttes med en debat om perspektiverne for et fremtidigt samarbejde på beskæftigelsesområdet.

ARRANGØRER
Boligorganisationernes Landsforening, Boligsocialnet og Center for Boligsocial Udvikling (CFBU)

TILMELDING
Send en mail til Pia Boeskov på pb@bl.dk

Se seneste nyheder