Hjem / Nyheder / Artikel: Kommunernes gevinster – Organisering og samarbejde: “det er nødvendigt at trække området helt tæt på topledelsen”
nyheder
15. januar 2024

Artikel: Kommunernes gevinster – Organisering og samarbejde: “det er nødvendigt at trække området helt tæt på topledelsen”

Denne artikel er en del af en serie skabt i et samarbejde mellem Center for Boligsocial Udvikling (CFBU) og KL. Artikelserien formidler cases fra den kommunale verden med det formål at inspirere til, hvordan det boligsociale arbejde i helhedsplanerne kan understøtte den kommunale kernedrift.

Tredje artikel  i CFBU og KL’s artikelserie ’Kommunernes gevinster’ fokuserer på organisering og samarbejde. Læs mere om sammenhængen mellem social og fysisk udvikling, en styrket beslutningskompetence og etablering af kommunikationsveje mellem medarbejdere og direktører. I artiklen kommer vi omkring Randers og Varde, og tager fat i samarbejde og organisering. Mød her Claus Fjeldgaard, direktør for Social og Sundhed i Varde Kommune, og Jens Heslop, direktør for Teknik og Miljø i Randers Kommune.

                                Download artiklen her

Se seneste nyheder