Hjem / Nyheder / Artikel: Kommunernes gevinster – Samarbejde mellem boligsociale helhedsplaner og folkeskoler: “Vi kan noget sammen, som giver en merværdi”
nyheder
2. november 2023

Artikel: Kommunernes gevinster – Samarbejde mellem boligsociale helhedsplaner og folkeskoler: “Vi kan noget sammen, som giver en merværdi”

Denne artikel er en del af en serie skabt i et samarbejde mellem Center for Boligsocial Udvikling (CFBU) og KL. Artikelserien formidler cases fra den kommunale verden med det formål at inspirere til, hvordan det boligsociale arbejde i helhedsplanerne kan understøtte den kommunale kernedrift.

Det første tema fokuserer på samarbejde mellem boligsociale helhedsplaner og folkeskoler. Når folkeskoler og boligsociale helhedsplaner arbejder sammen, opstår der nye muligheder for at understøtte den kommunale kernedrift. Mød i denne artikel to skoleledere fra henholdsvis Tingbjerg Skole i Brønshøj og Herningvej Skole i Aalborg, som er lykkedes med at skabe gode resultater gennem et samarbejde med den lokale boligsociale helhedsplan.

                                         Download artiklen her

Se seneste nyheder