Oplæg

Oplæg

 

Har I brug for ny viden og inspiration, så kan CFBU bookes til at holde oplæg om socialt arbejde i udsatte boligområder. Vi har stor indsigt i social bæredygtig byudvikling og potentialer og udfordringer i det tværsektorielle og tværfaglige samarbejde om udfordrede bydele.

CFBU’s konsulenter er erfarne inden for det boligsociale område, og de kombinerer teoretisk viden med viden fra praktisk i udsatte boligområder. Vi holder oplæg for frontmedarbejdere, koordinerende medarbejdere og beslutningstagere, i såvel boligorganisationer, kommuner, civilsamfundsorganisationer og politi.

Vi skræddersyr altid det enkelte oplæg til jeres behov, så I får det størst mulige udbytte. Det sker i tæt dialog med jer. Vi lægger vægt på at skabe en dynamisk og engagerende oplevelse, hvor deltagerne får mulighed for at stille spørgsmål, diskutere idéer og udveksle erfaringer.

Kontakt centerleder Anne Maria Foldgast for at drøfte dine behov og planlægge jeres oplæg i f.eks. en kommune, en boligorganisation eller i en helhedsplan.

Centerleder
Anne Maria Foldgast
Tlf. 25 60 78 28
amf@cfbu.dk
Kontakt Anne Maria, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

VORES PASSION FOR AT SKABE FORANDRING

Et overblik over vores temaer

Beskæftigelse

Byudvikling

Hvad er boligsocialt arbejde?

Kriminalitetsforbyggelse

Medborgerskab og sammenhængskraft

Uddannelse og livschancer