Oplæg

Oplæg

CFBU kan bookes til at holde oplæg om socialt arbejde i udsatte boligområder. CFBU kan holde oplæg om etablering, drift og samarbejde om (bolig)sociale aktiviteter i lokalområder, herunder dokumentation og forankring af aktiviteterne. Vi har stor indsigt i social bæredygtig byudvikling og potentialer og udfordringer i det tværsektorielle og tværfaglige samarbejde om udfordrede bydele.

 

CFBU’s konsulenter er erfarne inden for det boligsociale område, og de kombinerer teoretisk viden med viden fra praktisk i udsatte boligområder. Vi holder oplæg for frontmedarbejdere, koordinerende medarbejdere og beslutningstagere, i såvel boligorganisationer, kommuner, civilsafmundsorganisationer og politi.

 

Vi skræddersyr altid det enkelte oplæg til jeres behov, så I får det størst mulige udbytte. Det sker i tæt dialog med jer. Vi lægger vægt på at skabe en dynamisk og engagerende oplevelse, hvor deltagerne får mulighed for at stille spørgsmål, diskutere idéer og udveksle erfaringer.

Kontakt chefkonsulent Rikke Mygind for at drøfte dine behov og planlægge jeres oplæg.

Chefkonsulent
Rikke Engly Mygind
Tlf. 30 29 76 63
rem@cfbu.dk
Kontakt Rikke, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

VORES PASSION FOR AT SKABE FORANDRING

Et overblik over vores temaer

Byudvikling

Beskæftigelse

Hvad er boligsocialtarbejde

Her er en oversigt over de forskellige undertemaer indenfor kriminalitets-forebyggelse

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte vores centerleder, Anne Maria Foldgast

 

Tlf. 25 60 78 28

Kriminalitetsforbyggelse

Medborgerskab og sammenhængskraft

Samarbejde

Uddannelse og livschancer