Hjem / Arrangementer / VIRTUEL FESTIVAL: BOLIGSOCIAL BAZAR
arrangement

VIRTUEL FESTIVAL: BOLIGSOCIAL BAZAR

21. september 2020

Boligsociale bazar er en inspirationsuge arrangeret af Boligsocialnet. CFBU gæster næsten alle dage med oplæg om alt fra boligsocialt arbejde under fysiske omdannelser til vores seneste undersøgelser af strategisk lokalsamfundsudvikling.

Herunder er oplistet oplæg, hvor CFBU er vært. For fuldt program og tilmelding, se venligst på Boligsocialnets hjemmeside.

MANDAG 21. SEPTEMBER:

Modul: Omdannelse og aktivering af nye byrum. Kl. 11-12

 • Boligsocialt arbejde under fysiske omdannelser
  Hvordan arbejder kommuner og boligorganisationer bystrategisk med udsatte boligområder og hvordan kan den boligsociale indsats spille sammen med det bystrategiske arbejde? Chefkonsulent Lasse Kjeldsen (CFBU)​ kaster lys over, hvordan den boligsociale indsats bedst muligt kan understøtte det bystrategiske arbejde med de udsatte boligområder.
 • Sociale møder
  Hvordan forbinder man landets udsatte boligområder med de omkringliggende byområder?
  De sociale møder mellem beboerne i de udsatte boligområder og beboere fra resten af lokalområdet er helt afgørende, hvis der skal skabes forbindelser mellem boligområderne og resten af byen – Specialkonsulent Anne Clementsen (CFBU) giver os et indblik i nogle af de vigtigste fund, CFBU har gjort i deres casestudier.
ONSDAG 23. SEPTEMBER

Modul: Beskæftigelse og renoveringer kl. 9.30-11.00

 • Renovering & jobskabelse i udsatte boligområder
  Chefkonsulent Mette Fabricius (CFBU) præsenterer undersøgelsen ”Renovering & jobskabelse i udsatte boligområder, og hun kommer med anbefalinger til dem, som har en renovering, der står for døren.
TORSDAG 24. SEPTEMBER

Modul: Bæredygtighed hele vejen rundt kl. 9.30-11.00

 • Bæredygtige fællesskaber
  Natasha Lund fra CFBU vil fortælle om bæredygtige fællesskaber, og give et indblik i de centrale fund i CFBUs seneste undersøgelser af strategisk lokalsamfundsudvikling, samt give en teaser på de sidste nye internationale tendenser indenfor feltet.
FREDAG 25. SEPTEMBER

Modul: Skolesamarbejde – hvordan kan det se ud? Kl. 11-12

 • Fredagens tema handler om børn og familier og mulighederne for at forøge livschancerne for børn i udsatte boligområder. Specialkonsulent fra CFBU Nana Frederiksen vil deltage i en speedtalk omhandlende forsøgsprojektet makkerlæsning.

21. – 25. september 2020

kl. 12:00 - 00:00

Sted
Målgruppe

Se kommende arrangementer