Hjem / Arrangementer / RESSOURCESTÆRKE I UDSATTE BOLIGOMRÅDER
arrangement

RESSOURCESTÆRKE I UDSATTE BOLIGOMRÅDER

9. juni 2020

Center for Boligsocial Udvikling inviterer til online mini-konference om tiltrækning og fastholdelse af ressourcestærke beboere i udsatte boligområder.

På konferencen præsenterer vi viden fra CFBU’s undersøgelser om ressourcestærke beboeres flyttemønstre i udsatte boligområder, samt vores seneste rapport ”Sociale møder i udsatte boligområder”. Her har vi undersøgt hvordan der kan arbejdes strategisk med at tiltrække ressourcestærke mennesker til fysiske faciliteter og sociale aktiviteter i udsatte boligområder.

Du kan også høre to oplæg fra henholdsvis Randers og Helsingør, hvor man har arbejdet med at etablere fysiske faciliteter for hele byen i tilknytning til et udsat boligområde.  De vil fortælle om deres forskellige erfaringer med etablering, samarbejde, branding af faciliteten, tiltrækning af mennesker fra hele byen samt erfaringer med sociale og kulturelle møder på stedet.

INDHOLD

Konferencen løber over to timer og indeholder følgende oplæg:

  • Oplæg 1: Flyttemønstre og fastholdelse af ressourcestærke i udsatte boligområder v. specialkonsulent Ane Glad (CFBU)
  • Oplæg 2: Tiltrækning af ressourcestærke til udsatte boligområder ved attraktive  faciliteter og sociale aktiviteter v. specialkonsulent Anne Clementsen (CFBU)
  • Oplæg 3: Myretuen, Randers v. sekretariatsleder Louise Hou Kragh
  • Oplæg 4: Multiparken, Helsingør v. daglig pædagogisk leder for fritidsområdet, Leise Theilgaard, og Leder af den boligsociale indsats, Dorthe Qwist Greve

RESSOURCESTÆRKE I UDSATTE BOLIGOMRÅDER

9. juni 2020

kl. 13:00 - 15:00

Sted
Online
Målgruppe
Konferencen henvender sig til ledere og medarbejdere i kommuner, boligorganisationer og på boligsociale helhedsplaner.

Se kommende arrangementer