Hjem / Arrangementer / KONFERENCE: BOLIGSOCIAL UDVIKLINGSDAG
arrangement

KONFERENCE: BOLIGSOCIAL UDVIKLINGSDAG

3. februar 2016

Center for Boligsocial Udvikling, Boligsocialnet og Frivilligrådet inviterer til en inspirerende konference i MusikTeatret i Albertslund.

Omdrejningspunktet for konferencen er engagement og fællesskaber i det boligsociale arbejde. Konferencen er bygget op omkring tre mindre fælles sessioner, som starter med en fælles introduktion til dagens program. Den øvrige del af konferencen er delt i tre spor. Som deltager får du mulighed for at komme på inspirationstur i et ud af tre udvalgte boligsociale indsatsområder på Københavns Vestegn ud fra overskrifterne:

1. Fællesskab, naboskab og trivsel med besøg i Brøndby Strand: Helhedsplanen Brøndby Strand for Fremtiden, hvor vi blandt andet skal høre om Kulturweekend, Børnenes Rejsebureau samt partnerskabet med de ni almene boligafdelinger.

2. Rekruttering og engagement med besøg i Avedøre Stationsby. Her er fokus på effekterne af en afsluttet helhedsplan og de kerneudfordringer, der ligger i overgangen – med særligt fokus på ejerskab, rekruttering og engagement.

3. Innovation, samskabelse og samarbejde med besøg i Hedemarken i Albertslund, hvor områdets byhave og hønselaug er eksempler på tværgående initiativer i området, og hvor samarbejder på tværs går igen i alle dele af indsatsen.

Inspirationsturene ligger om formiddagen og over frokost. Når du tilmelder dig konferencen, kan du samtidig prioritere, hvilken inspirationstur du foretrækker at komme med på.

Efter inspirationsturene sættes der fokus på, hvordan kompleksitet i samarbejder og fællesskaber kan håndteres og på, hvordan spilmetoder kan bruges som proces- og faciliteringsværktøj. Her vil du som deltager få mulighed for at arbejde aktivt med at sætte viden og erfaringer fra dagens program i spil og lære at udvikle egne spil-værktøjer som en anderledes måde at facilitere processer på.

Konferencen afsluttes med en middag arrangeret af Byhøst, som arbejder med lokale råvarer og madoplevelser.

Konferencen henvender sig både til boligsociale medarbejdere, kommunalt ansatte og frivillige.

KONFERENCE: BOLIGSOCIAL UDVIKLINGSDAG

3. februar 2016

kl. 10:00 - 15:00

Sted
Målgruppe

Se kommende arrangementer