Hjem / Arrangementer / FORANKRING AF BOLIGSOCIALE INDSATSER & METODER (SJÆLLAND)
arrangement

FORANKRING AF BOLIGSOCIALE INDSATSER & METODER (SJÆLLAND)

2. maj 2019

Det er et grundvilkår, at boligsociale indsatser har en begrænset projektperiode. Det stiller krav til overvejelser om forankring, hvis man ønsker at indsatser og arbejdsmetoder skal fortsætte, når et projekt udløber.Mange af de boligsociale metoder og indsatser er værdsat i kommuner og NGOér og ikke mindst hos brugerne. Derfor er det vigtigt at sikre forankring.
CFBU tilbyder boligsociale ledere og medarbejdere en introduktion til at lægge en forankringsstrategi, der kan sikre systematisk arbejde med forankring.Forankringsstrategien indebærer afdækning af hvilke lokale boligsociale indsatser/metoder, der er relevante at forankre, analyse af potentielle forankringsaktører og udarbejdelse af en forankringsplan.

Ønsker du at høre nærmere eller at tilmelde dig den næste workshop, kan du kontakte konsulent Siff Monrad Langkilde på tlf. 50 89 45 11 eller mail sml@cfbu.dk.

INDHOLD PÅ WORKSHOPPEN
  • Introduktion til forankringsbegrebet
  • Forankringsstrategiens fire faser
  • Kortlægning og analyse af potentielle forankringsaktører
  • Udarbejdelse af lokale forankringsplaner
  • Sparring og diskussion af konkrete udfordringer med andre deltagere og CFBU

WORKSHOP OM FORANKRING

2. maj 2019

kl. 10:00 - 15:00

Sted
CFBUs lokaler i Avedøre Stationsby. Sadelmagerporten 4
2650 Hvidovre
Målgruppe
Målgruppe: Projektledere og medarbejdere fra helhedsplaner, boligorganisationer og kommuner. Vi anbefaler, at I er minimum to deltagere fra hver arbejdsplads/område, og at I deltager i workshoppen.

Se kommende arrangementer