Hjem / Arrangementer / FAMILIEINDSATSER I SAMARBEJDE
arrangement

FAMILIEINDSATSER I SAMARBEJDE

29. august 2019

Er I et boligsocialt tilbud og et lokalt dagtilbud eller sundhedspleje, som gerne vil udvikle et nyt eller eksisterende tilbud til sårbare småbørnsfamilier i et udsat boligområde? Så er dette workshopforløb måske noget for jer.

I forløbet deltager både den boligsociale medarbejder og relevante samarbejdspartnere i dagtilbud eller sundhedsplejen. Vi sætter rammerne, men det er jer, der skal udfylde dem og sikre at jeres læring bliver brugt i praksis. I vil få mulighed for at arbejde med en indsats, som I ser et behov for at udvikle i jeres boligområde, samt inspiration til at se på den med nye øjne.

UDBYTTE
  • Fælles viden, problemforståelse og platform.
  • Erfaringsudveksling med andre som arbejder med de samme problemstillinger.
  • Indblik i og viden om de udfordringer som karakteriserer sårbare småbørnsfamilier i udsatte boligområder og velfærdsinstitutioners arbejde med disse.

FAMILIEINDSATSER I SAMARBEJDE

29. august 2019

kl. 09:00 - 15:00

Sted
Workshopforløbet afholdes torsdag den 29/8
10/10 og 21/11. På de to første læringsdage deltager CFBU
på den tredje dag mødes holdet selv og erfaringsudveksler. Workshoppen afholdes i Kvarterhuset
Junghansvej 121
6000 Kolding.
Målgruppe
Workshopforløbet er for ledere og medarbejdere i boligsociale indsatser, kommunale dagtilbud og sundhedsplejen, der ønsker at udvikle eller opstarte et samarbejde om tidlig indsats for sårbare familier. I har eller ønsker at udvikle en tidlig indsats målrettet sårbare småbørnsfamilier (0-6 år). I har (aftale om) et samarbejde med deltagelse af både den boligsociale helhedsplan og lokale dagtilbud, sundhedsplejen eller lignende i området. Ledelsen – både den boligsociale og kommunale – ser vigtigheden i at afsætte ressourcer til workshopforløbet og implementering af det udviklede i praksis.

Se kommende arrangementer