Hjem / Arrangementer / BOLIGSOCIALT LAB: GRØN OG SOCIAL BÆREDYGTIGHED
arrangement

BOLIGSOCIALT LAB: GRØN OG SOCIAL BÆREDYGTIGHED

19. november 2020

Center for Boligsocial Udvikling inviterer til en eftermiddag med vidensdeling og gode eksempler på, hvordan kommuner, boligorganisationer, helhedsplaner, NGO’er og socialøkonomiske virksomheder arbejder med at integrere klimamæssig og social bæredygtighed i udsatte boligområder.

Aktiv inddragelse af beboerne og opbygning af viden om bæredygtighed udgør en væsentlig del af løsningen for at indfri de politiske forventninger til grøn omstilling. Derfor inviterer CFBU til et boligsocialt lab, hvor fokus bliver at udbrede de gode erfaringer fra feltet med oplæg fra Michael Hedegaard fra Urbanplanen og antropologerne Quentin Gausset og Simon Lex, som vil præsentere deres forskning om grønne fællesskaber i Danmark.

Program

13.00-13.10: Velkomst og oplæg om inspirationskatalog v/ chefkonsulent Anne Maria Foldgas, CFBU

13.10-13.30: Fællesskaber og bæredygtighed v/ antropolog Simon Lex og antropolog Quentin Gausset.

13.35 – 13.50: Helhedsplanens rolle i koblingen af det sociale arbejde med grøn bæredygtighed i Urbanplanen v/ sekretariatsleder Michael Hedegaard.

BOLIGSOCIALT LAB: GRØN OG SOCIAL BÆREDYGTIGHED

19. november 2020

kl. 13:00 - 14:00

Sted
Zoom
Målgruppe
Den boligsociale lab henvender sig til projektledere og medarbejdere fra helhedsplaner, boligorganisationer, kommuner og NGO'er, der arbejder med eller har interesse i at koble social og grøn bæredygtighed i udsatte boligområder.
Centerleder
Anne Maria Foldgast
Tlf. 25 60 78 28
amf@cfbu.dk
Kontakt Anne Maria, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

Se kommende arrangementer