Hjem / Arrangementer / BOLIGSOCIALT LAB: FREMTIDENS BOLIGSOCIALE ARBEJDE #1 FORANKRING
arrangement

BOLIGSOCIALT LAB: FREMTIDENS BOLIGSOCIALE ARBEJDE #1 FORANKRING

4. november 2020

Center for Boligsocial Udvikling inviterer til en række Boligsociale Labs, hvor vi udforsker fremtidens boligsociale arbejde. På de boligsociale Labs kan du få inspiration og indgå i dialog med andre om, hvordan boligsociale indsatser skal og kan se ud i fremtiden.

Dette første Lab handler om forankring af boligsociale aktiviteter. Mange boligsociale indsatser står overfor at skulle forankre deres gode aktiviteter hos andre aktører. Enten fordi der er færre midler, eller fordi der er ønske om, at midlerne fremover skal bruges anderledes.

OPLÆG TIL DIALOG

Bo Mouritzen fra Brøndby Strand fortæller om forankringen af deres fritidsjobindsats i kommunen.

Susanne Bøgelund Jensen fra Herredsvang i Aarhus giver os indblik i deres overvejelser og erfaringer med at forankre en stor del af helhedsplanens aktiviteter.

Rikke Engly Mygind fra CFBU fortæller om, hvordan man kan arbejde med forankring i en tid, hvor boligsocialt indsatser måske skal tænkes på en helt ny måde.

BOLIGSOCIALT LAB: FREMTIDENS BOLIGSOCIALE ARBEJDE #1 FORANKRING

4. november 2020

kl. 13:00 - 15:00

Sted
Zoom
Målgruppe
Det Boligsociale Lab henvender sig til projektledere og -medarbejdere fra helhedsplaner, boligorganisationer og kommuner med interesse i at forankre deres boligsociale aktiviteter.
Chefkonsulent
Rikke Engly Mygind
Tlf. 30 29 76 63
rem@cfbu.dk
Kontakt Rikke, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

Se kommende arrangementer