Hjem / Arrangementer / WORKSHOP: ROLLEMODELINDSATSER
arrangement

WORKSHOP: ROLLEMODELINDSATSER

13. november 2019

CFBU og Mellemfolkeligt Samvirke inviterer til arbejdende workshop, hvor vi diskuterer, hvordan rollemodeller, ungeråd og ungefællesskaber kan skabe og synliggøre en positiv udvikling for området. Vi sætter ligeledes fokus på, hvorledes denne udvikling kan bruges til at inspirere andre unge til at være lokale aktører og gøre en forskel for både sig selv og andre.

INDHOLD PÅ WORKSHOPPEN
  • Blive klogere på, hvilke unge fra jeres boligområder, der kan gå forrest og skabe forandring for sig selv og andre unge.
  • Sparre med andre deltagere om, hvordan du som projektleder/projektmedarbejder kan udvikle på din egen indsats i forhold til unge der går forrest.
  • I bidrager med egne perspektiver og diskuterer konkrete udfordringer med andre deltagere og med konsulenter fra CFBU og Mellemfolkeligt Samvirke.

WORKSHOP: ROLLEMODELINDSATSER

13. november 2019

kl. 09:30 - 15:15

Sted
Mellemfolkeligt Samvirke Fælledvej 12 - bygning C
2200 København
Målgruppe
Målgruppe: Projektledere- og medarbejdere, der arbejder med eller ønsker at gå i gang med at skabe en rollemodelindsats med lokale unge fra udsatte boligområder. Deltagelse kræver ikke forudgående erfaring med rollemodeller.

Se kommende arrangementer