Hjem / Arrangementer / WORKSHOPFORLØB OM TVÆRORGANISATORISK SAMARBEJDE
arrangement

WORKSHOPFORLØB OM TVÆRORGANISATORISK SAMARBEJDE

3. februar 2020

CFBU tilbyder et 2-dages workshopforløb med fokus på at fremme og vedligeholde et velfungerende tværorganisatorisk samarbejde mellem helhedsplanen og jeres kommunale samarbejdsaktører. På forløbet sætter vi fokus på hvordan I selv kan igangsætte en proces, der kan fremme samarbejdet med kommunale aktører.

På workshopdagene præsenterer vi jer for relevant samarbejdslitteratur og forskellige redskaber, som vi i fællesskab relaterer til jeres lokale samarbejde med kommunen om boligsociale aktiviteter. I vil i perioden mellem workshopdagene have mulighed for at afprøve de konkrete redskaber.

UDBYTTE
  • Viden og refleksioner om arbejdet med tværorganisatorisk samarbejde, herunder tillid, målsætninger og forandringsledelse.
  • Refleksioner og redskaber til indsigt i det boligsociale bidrag i samarbejdet
  • Redskaber til analyse og forståelse af samarbejdspartens rammer og betingelser
  • Sparring fra CFBU og andre helhedsplaner ift. at afprøve/implementere redskaber og viden i jeres lokale kontekst

WORKSHOPFORLØB OM TVÆRORGANISATORISK SAMARBEJDE

3. februar 2020

kl. 10:00 - 16:00

Sted
Begge dage afholdes i CFBU's lokaler på Sadelmagerporten 4
2650 Hvidovre
Målgruppe
Workshopforløbet er for helhedsplanens leder og medarbejdere. Vi opfordrer til, at I deltager mindst to personer fra hver helhedsplan, da det er vores erfaring at hverdagsimplementering af redskaber og refleksioner bedst sker, når flere fra samme arbejdsplads kan hjælpes om at bære det hjem i den lokale kontekst.

Se kommende arrangementer