Hjem / Arrangementer / TEMADAG: BESKÆFTIGELSESINDSATSER I UDSATTE BOLIGOMRÅDER
arrangement

TEMADAG: BESKÆFTIGELSESINDSATSER I UDSATTE BOLIGOMRÅDER

2. december 2020

Beskæftigelsesudfordringer hos beboere i de udsatte boligområder er ofte komplekse, hvor mange parallelle problemer og dilemmaer kræver, at forskellige faglige områder i kommuner og boligorganisationer samarbejder. Men hvordan håndteres disse udfordringer bedst i et samarbejde mellem de professionelle kommunale fagsøjler, boligorganisationer, helhedsplaner og borgerne selv?

CFBU og Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK) afholder temadag om den helhedsorienterede beskæftigelsesindsats i udsatte boligområder.

 

Vi sætter spot på ny viden om hvad der virker og der vil være inspiration at hente fra konkrete eksempler i Tingbjerg i København og Gellerup i Aarhus, hvor man arbejder med helhedsorienterede beskæftigelsesindsatser placeret i de udsatte boligområder. Dagen giver også metodiske greb og redskaber til, hvordan kommuner og boligorganisationer kan arbejde med at opbygge en højere grad af samarbejdskapacitet i den helhedsorienterede beskæftigelsesindsats i udsatte boligområder.

TEMADAG: BESKÆFTIGELSESINDSATSER I UDSATTE BOLIGOMRÅDER

2. december 2020

kl. 09:00 - 12:15

Sted
Online
Målgruppe
Målgruppen for dagen er personer, der arbejder med borgere i udsatte boligområder – eller måske skal til det. F.eks. ledere og medarbejdere fra jobcentre, sundhedsafdelinger, socialforvaltninger, kultur/fritidsforvaltninger, boligsociale ledere, medarbejdere og koordinatorer i kommuner og boligorganisationer.
Centerleder
Anne Maria Foldgast
Tlf. 25 60 78 28
amf@cfbu.dk
Kontakt Anne Maria, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

Se kommende arrangementer