Tryghed

Hjem / Temaer / Tryghed

UNDERTEMA

Tryghed

Selvom Danmark er i top fem over de tryggeste lande i verden, er der udbredt utryghed blandt beboerne i Danmarks udsatte boligområder. Denne utryghed skyldes bl.a. hærværk og utryghedsskabende adfærd og i mindre grad egentlig kriminalitet.

Det peger på, at der fortsat bør arbejdes med at øge trygheden og trivslen i de udsatte boligområder. Tryghedstiltag såsom hotspot, gadeplansindsatser og tryghedsvandringer i udsatte områder er eksempler på indsatser, som har til formål at bekæmpe utrygheden blandt beboerne.

Chefkonsulent
Lasse Kjeldsen
Tlf. 31 31 87 16
lkj@cfbu.dk
Kontakt Lasse, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

KRIMINALITETSFOREBYGGELSE

Undertemaer

Tryghed

Gadeplan og SSP-samarbejde

Her er en oversigt over de forskellige undertemaer indenfor kriminalitets-forebyggelse

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte vores chefkonsulent, Lasse Kjeldsen

 

Tlf. 30 29 76 63

Brobygning til fritids- og foreningsliv

fra viden til handling

Hvad vi kan tilbyde

“En workshop giver noget, som jeg ikke synes at man ellers får. Fordi man selv er med til at skabe dagen, og man selv skal tage ansvar for både at være lyttende og for at være en aktiv medspiller.”

Vi tilbyder workshops inden for en bred vifte af emner, herunder uddannelse, sundhed, social ulighed, og meget mere. Find ud af, hvordan vores erfarne undervisere og praktikere kan hjælpe dig med at opnå dine mål og skabe positive forandringer.

Læs mere workshops

Per Christoffersen

Klubleder hos Høje-Taastrup Kommune

Hold dig opdateret

Indenfor Kriminalitetsforebyggelse