Hjem / Nyheder / Ledig stilling: CFBU søger en faglig leder
nyheder
4. juli 2024

Ledig stilling: CFBU søger en faglig leder

Center for Boligsocial Udvikling (CFBU) søger en faglig leder, der i tæt samarbejde med centrets leder skal bidrage til at sætte rammerne for, hvordan vi skaber og formidler anvendelig viden, som kan kvalificere og styrke de udsatte boligområder.

CFBU kan tilbyde en spændende stilling i et alsidigt arbejdsmiljø med engagerede og fagligt dygtige kollegaer med baggrund inden for både samfundsvidenskab, kommunikation og design. Som faglig leder skal du bidrage til et stærkt fagligt miljø med udgangspunkt i medarbejdernes forskellige kompetencer, og være med til at sætte en faglig retning for, hvordan vi laver undersøgelser og formidler med høj kvalitet.

Du skal være velfunderet inden for en bred vifte af kvalitative og/eller kvantitative undersøgelses- og evalueringsmetoder, og du skal have erfaring med at designe og udføre større og komplekse undersøgelser. Du skal have en stor metodefaglig værktøjskasse og skal kunne tænke kreativt og løsningsorienteret i mødet med komplekse problemstillinger. Desuden skal du have en relevant videregående uddannelse samt ledelseserfaring fra en organisation, hvor vidensproduktion er omdrejningspunktet. Kendskab til det boligsociale felt er en fordel, men ikke et krav.

Lyder det som dig så send din ansøgning, CV og dokumenter i ét samlet dokument til amf@cfbu.dk senest den 12.08.2024 kl. 12. Vi gennemfører ansættelsessamtaler i uge 34 og 35. Forventet tiltrædelsesdato er 01.10.2024.

Læs mere om stillingen her

Se seneste nyheder