Facilitering af møder og workshops

Hjem / Hvad CFBU tilbyder / Facilitering af møder og workshops

Facilitering af møder og workshops

Har I brug for ny viden og inspiration og vil I gerne bruge en dag på at massere den nye viden ind i jeres konkrete arbejde i bydelen? Så kan en workshop være en idé. CFBU kan bookes til at lave workshops lokalt hos jer i f.eks. en kommune, en boligorganisation eller i en helhedsplan.

CFBU har stor erfaring med at afholde workshops og udarbejde workshopredskaber. Vi har blandt andet lavet workshops om frivillighed, forankring, forandringsteori, mapping af ressourcer, rollemodeller m.m. CFBU’s konsulenter har en bred viden om det sociale arbejde i udfordrede bydele, og vi skræddersyer gerne workshops om nye emner ift. jeres behov.

CFBU kan bookes gratis til at lave lokale workshops hos jer i f.eks. en kommune, en boligorganisation eller i en helhedsplan.

CFBU har stor erfaring med at afholde workshops og udarbejde workshopredskaber, og vi har blandt lavet workshops om frivillighed, forankring, forandringsteori, mapping af ressourcer, rollemodeller etc. CFBU’s konsulenter har en bred viden om det sociale arbejde i udfordrede bydele, og vi skræddersyer gerne workshops om nye emner ift. jeres behov.

CFBU’s workshops er arbejdende halve eller hele dage, hvor vi faciliterer et program, der kobler aktuel viden med den lokale praksis hos deltagerne, der ofte medbringer en case. Her er fokus på at hverdagsimplementeringen starter på selve workshopdagen. Workshoppen udvikles i en tæt dialog med jer.

 

Kontakt chefkonsulent Rikke Mygind for at drøfte jeres behov og planlægge jeres workshop.

Chefkonsulent
Rikke Engly Mygind
Tlf. 30 29 76 63
rem@cfbu.dk
Kontakt Rikke, hvis du ønsker at høre mere eller få sparring på en konkret udfordring.

VORES PASSION FOR AT SKABE FORANDRING

Et overblik over vores temaer

Byudvikling

Beskæftigelse

Hvad er boligsocialtarbejde

Her er en oversigt over de forskellige undertemaer indenfor kriminalitets-forebyggelse

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte vores centerleder, Anne Maria Foldgast

 

Tlf. 25 60 78 28

Kriminalitetsforbyggelse

Medborgerskab og sammenhængskraft

Samarbejde

Uddannelse og livschancer